Headlines
Loading...
Violett v1.05 Apk

Violett v1.05 Apk

Violett v1.05 Apk
Violett v1.05 [Apk]
Google Play'in en büyük macera oyunlarından biri. Tavşan deliğinden içeri şaşırtıcı dünyaya harika bir yolculuğa kendinizi hazırlayın.

Bizim gerçeklik ötesinden harikaları, tuhaflıklar ve şeyler dolu bir dünyada geçiyor, Mor sınırları beyin itme ve tamamen size hazırlamak olacak olağanüstü bir macera oyunu.

Anne ve babası tarafından sürüklenen, genç ve asi bir genç kız - Mor, hiçbir yerde ortasında eski ürkütücü evine gider. Uzakta onun arkadaşları ve şehirdeki hayattan zorla, o kırsal hayat nasıl olacak sıkıcı tahayyül: yapmak için kesinlikle hiçbir şey onu odasında sıkılmış gün sonra harcama gün. Ama o hayal bile edemiyorum, sadece birkaç dakika içinde, o hayatının macera olacak olmasıdır.

Yakın fare deliğinden bir ışık kıvılcım o iç ulaşır ve bir göz açıp kapayıncaya o tamamen farklı bir yerde bulunuyor, onun dikkatini çekiyor. Yani tanıdık, henüz çok uzak. Yani muhteşem, ama tehlikeli. Opera şarkı kurbağalar günlük olay vardır bir yer, bahçe cinleri telekinezi başka bir boyut ve güç elçileri kimseyi korkutmuyor vardır. Şimdi sadece zekâ ve şans onu anne ile birleştirmek yardımcı olabilir.

Eğer ileriye taşımak sağlayacak karmaşık bulmacalar beyninizi raf. Derdinizin dışarı almak için telekinezi gücünü kullanın. Size onun yeni kupa yapmak isteyen kötü örümcek kraliçe Fight. Harikalar, Dali ve diğer büyük eserlerde Alice esinlenerek, güzel ve psychedelic dünyayı dolaşmak için dokunmatik kullanabilirsiniz. Yatıştırıcı ses parça kendinizi bırakın

Violett

Gerekli Android işletim Sistemi: 2.3.3+

Ekran Görüntüleri

Violett

Violett

Violett

"Google Play'de Oyunun Fiyatı 3,94$ Burdan Ücretsiz İndirebilirsiniz."

Boyut: 8.5Mb Apk

Apk Dosyası

Boyut: 236.8Mb Obb

Obb Dosyası

0 Comments:

Billboard Ad

Top Article Ad

Social Media

Template